Behandlingar

Vi erbjuder Hudvård , Massage , Frans- & Brynfärgning , Fotvård och Vaxning. Klicka här för att läsa vår bokningsinformation.

Nyhet 2015 - Nu gör vi även fettreducering - Klicka här för mer information.

Ring 031-352 44 20 för bokning.

Mail: info@lillahalsobutiken.se

Hudvård

Alla ansiktsbehandlingar inleds med en hudanalys för att terapeuten skall kunna skräddarsy behandlingen efter din hudtyp och dina behov.

Alla våra behandlingar utförs med MCCM och Gilda produkter , spanska och svenska  märke som är en kompletta, växtbaserade hudvårdserie med multiaktiva produkter som kombinerar det bästa från naturen och vetenskapen.

 

Lilla Ansiktsbehandlingen 45 min 650 kr
Denna härliga behandling där huden får en tydlig klarhet och ny energi.Perfekt för dig som vill ha snabba synliga resultat i huden.I behandlingen ingår rengöring, peeling, massage, mask, serum samt återfuktande ansiktskräm.
Klassisk Ansiktsbehandling 60 min 750 kr
En ansiktsbehandling som passar alla åldrar och hudtyper.Bra för dig som kanske inte gjort någon ansiktsbehandling tidigare eller upplever problem med din hud. Ger en ordentlig start ocg genomgång av din hud. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga eller komedonuppmjukande gel ,  lätt portömning, massage, mask, serum samt avslutande ansiktskräm. Allt anpassat efter din hudtyp
Klassisk ansiktsbehandling 90 min 895 kr
Djuprengörande ansiktsbehandling med fokus på att tömma porer och dämpa inflammationer.Inkluderar rengöring, peeling, komedonuppmjukande gel ( ev ånga), portömning, massage, porsammandragande, lugnande mask, anpassandeserum, avslutande ögon, ansiktskräm. Brynplockning ingår.

 

Kemiska peelingar 45 min 695kr

Rekommenderad kur 6 - 8 behandlingar                 På varje nästkommande behandling rabbat 20%

   
Kemisk peeling kan användas för att effektivt ta bort döda hudceller och stimulera cellförnyalse, fungerar utmärkt för att förbättra  solskadadhud, reducera fina linjer ocgh rynkor, jämna ut hudtonen, kan även användas för känslig hud.

 

Nagelvård

Gelé/glasfiber - Förlängning 795 kr
Gelé/glasfiber - Förstärkning 595 kr
Gelé/glasfiber - Återbesök 495 kr
Gelicure, 60 min 395 kr
Lagning med material 150 kr
Borttagning av material 300 kr
Fransk manikyr extra 100 kr
Klassisk manikyr (eget lack) 400 kr

 

Frans- & Brynfärgning

Frans- & Brynfärgning  inkl. lätt brynformning 380 kr
Fransfärgning 280 kr
Brynfärgning 280 kr
Formning av bryn 200 kr

 

Massage

Klassisk massage
Behandling ökar cirkulationen och ämnesomsättningen i muskulaturen. Djupt avslappnande inte bara för dina muskler utan även mentalt. Toxiner i bindväven lösgörs och förs bort och nytt syre transporteras till alla vävnader som ger bättre immunförsvar, ökad cellförnyelse och lägre blodtryck. Muskelsmärta reduceras och du kan slappna av på djupet. Behandlingen skräddarsys efter behov . Utförs även på företag.
  30 min
45 min
60 min

 
495 kr
595 kr
695 kr

 
Idrottsmassage
En kraftigare form av klassisk massage med triggerpunktspressur, stretching teknik för dig som är i behov av en mer djupgående effekt för muskler, bindväv och blodomlopp.
  ca 50 min
 
695 kr
 

 

Medicinsk massage
Massagebehandling med hjälp av elektroterapi och magnetterapi för ett specifikt problem såsom nackspärr, ryggskott etc.
  ca 50 min
 
695 kr
 
Bindvävsmassage
En massage av reflexzoner i bindväven som består av drag i huden längs muskler och skelett. Dragen följer som bygger på nervsystemets uppbyggnad och påverkar även inre organ eftersom behandlingen sker bl a där nervtråden kommer ut från ryggraden. Behandlingen ökar blodcirkulationen, gör huden mer flexibel och får kroppen att släppa på spänningar och värk. Vi rekommenderar minst tre behandlingar för att uppnå bästa resultat.
  ca 50 min 695 kr

 

Koppingmassage/Cellulitbehandling

Koppingmassage är en kombination av klassisk svensk massage och kopping. Plast/gummi koppar används för att skapa ett undertryck (vakum) som befrämjar cirkulationen och påverkar bindväven i muskler och underhud. Vakuumet som bildas bidrar till ökad cirkulation i muskler, hud och underliggande vävnad. Kopping av bindväven ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter. Metoden är mycket bra även vid behandling av celluliter.

 

ca 50 min

695 kr

Rehablitering

TENS/Elektroterapi

ca 50 min

695  kr

Goda resultat vid akut och kronisk smärta av olika slag. Högfrekvent muskelstimulering aktiverar nervsystemets smärtlindrande mekanismer. Elektriska impulser från elektroder fästs på huden över eller i närheten av det smärtande området, stimulerar nerverna så att smärtsignalerna till hjärnan blockeras och man känner ingen smärta. TENS främjar utsöndring av endorfiner kroppens naturliga smärtstillare.

 

NMES/Elektroterapi

ca 50 min

695 kr

Används inom medicinsk rehabilitering och som komplement till idrottsträning på alla nivåer. Målet är att framkalla muskelsammandragningar eller vibrationer i muskulaturen. NMES kan tillämpas på alla kroppens muskler för att bland annat stärka efter operationer eller frakturer, samt för ökad rörlighet i muskler.

Fotvård

 

Medicinsk Fotvård  ( gäller ej Lets Dealkod ) ca 45 min 490 kr
Medicinsk fotvård är professionell behandling av fotbesvär samt förebyggande vård. Vi inleder med ett härligt avstressande fotbad. Behandlingen anpassas efter just ditt specifika behov. Förhårdnader avlägsnas därefter filas naglarna ev. klipps. Avslutas med en härlig lätt fotmassage.

 

Fotvård Deluxe ca 60 min 650 kr
En skön och härlig upplevelse för dina fötter. Behandlingen inleds med ett avstressande fotbad. Därefter gör vi naglar och fötter fina, vi klipper, rensar och filar. Förhårdnader avlägsnas. Behandlingen skräddarsys efter just dina behov. Avslutningevis ges en skön och avkopplande massage. Helt enkelt en fantastisk upplevelse.

 

Vaxning

 

Överläpp - haka eller kinder ca 30 min 330 kr
Axil armhålor / bikini linje / halva ben ca 30 min 425 kr
Hela ben ca 50 min 550 kr
Hela ben inkl. bikini linjen ca 60 min 650 kr
Brasiliansk bikini   550 kr
   Vi gör även sugaring (hårborttagning med socker pasta) Fråga gärna våran hudterapeut om denna behandling!     

 

 

Bokningsinformation

Om du har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner som du tror har betydelse för behandlingen, vänligen ange detta vid bokningstillfället.

Behandlingar rekommenderas ej vid feber, inflammationer eller solsvedd hud.

Är du gravid meddela gärna detta vid bokning av massagebehandling.
 

Tänk på att inte ta smärtlindrande medel eller alkohol i samband med behandling.

Eventuell av – och/eller ombokning måste ske senast 24 timmar före bokad behandling annars utgår full debitering.

Vi ber dig att respektera inbokad tid. Vid sen ankomst förbehålls rätten att korta ner behandlingstiden.

Vi ber dig vara på plats senast 10 min före inbokad behandlingstid.

Åldersgräns för behandlingar är 16 år. Är du yngre än 16 år måste du ha målsmans godkännande.

Vi reserverar oss för eventuella fel i behandlingsmenyn samt prisändringar.

 

VI TAR EMOT FÖLJANDE KUPONGER!